Зіркові скандали
Подобається

Філіп Кіркоров шокував шанувальників несподіваною сенсацією (ФОТО)

03/07/2016     Автор: admin
Філіп Кіркоров шокував шанувальників несподіваною сенсацією (ФОТО)

За даними ЗМІ, нещодавно Кіркоров відправився в Ригу на зустріч з відомим композитором Раймондом Паулсом. 

Під час бесіди популярний композитор повідомив Кіркорову новину, яка застала того зненацька — у Кіркорова є 22-річна дочка, передає Корупція.Стар

Багато років тому, коли Філіп Кіркоров в 1993 році приїхав з гастролями в Ригу, він познайомився з молодою солісткою Ризької філармонії Інгою. Молоді люди відразу відчули, що між ними пробігла іскра. Цілий тиждень вони не розлучалися, проте Кіркорову необхідно було продовжувати гастрольний тур. Інга залишилася в Ризі. Перший час Філіп дзвонив по кілька разів на день, але з часом дзвінки припинилися. 

Дівчина через деякий час виявила, що вагітна. Гордість не дозволила в той момент повідомити співакові, у якого вже почався роман з Примадонною, що він скоро стане татом. Незабаром Інга вийшла заміж і разом з чоловіком і маленькою донькою переїхала до Іспанії. 

І ось, через 23 роки жінка і її доросла дочка опинилися в рідній Ризі в той самий момент, коли туди з концертом приїхав Кіркоров. Вирішивши, що не має права приховувати правду від справжнього батька своєї дочки, Інга попросила Раймонда Паулса влаштувати їй зустріч з колишнім коханим. 

Про що говорив Кіркоров з Інгою, невідомо. Інсайдери з оточення співака розповіли, що після зустрічі з Інгою Філіп відправився на зустріч зі своєю 22-річною дочкою Емілією.

kirkorow1