Новини про зірок
Подобається

Алла Пугачова і Максим Галкін відпочивають в Юрмалі зі своїми дітьми

03/07/2016     Автор: admin
Алла Пугачова і Максим Галкін відпочивають в Юрмалі зі своїми дітьми

Після приїзду на відпочинок в Юрмалу, сімейство Пугачової-Галкіна не може позбутися від уваги папараці.

Так, від останніх ЗМІ стало відомо про особливості відпочинку зоряної пари на березі Ризької затоки, передає Корупція.Стар

 Раніше повідомлялося, що Пугачова орендувала престижний особняк «Марта» в Юрмалі, куди вона разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та дітьми відправилася близько місяця тому.

Місцеві жителі підкреслюють, що зоряне сімейство досить скромно себе веде на відпочинку. Так, Алла Борисівна завжди чемно ставиться до шанувальників, які так і норовлять взяти у неї автограф чи сфотографуватися. Однак, останнім часом сусіди артистки помітили, що в окрузі орендованого нею особняка, стало менше сучків на деревах, які нерідко папараці і численні фанати Пугачової використовували для того, щоб краще роздивитися, що відбувається всередині двору.

За деякими даними, це сама Примадонна розпорядилася спиляти відростки на деревах, щоб позбавити себе і своїх дітей від зайвої уваги. Що стосується Максима Галкіна, який, до слова, днями відсвяткував 40-річний ювілей, то місцеві жителі нерідко бачать його на велосипеді. Вечорами шоумен любить прогулюватися на самоті по пляжу.

В гості до зоряного сімейства вже не раз приїжджали їхні зіркові друзі. Так, наприклад, на території особняка «Марта» були помічені Ігор Ніколаєв з дружиною, подруга сім'ї Аліна Редель, Лайма Вайкуле та інші.

432401 detialla2