Новини про зірок
Подобається

10 маловідомих фактів про Тіну Кароль, у які важко повірити

03/07/2016     Автор: admin
10 маловідомих фактів про Тіну Кароль, у які важко повірити

Viva! дізналася про співачку Тіну Кароль 10 надзвичайних фактів, передає Корупція.Стар

1. Ділить життя на «до весілля» та «після».

«Моє життя розділилося гармонійно і природно: спочатку я була одна, потім нас стало двоє, а незабаром — вже троє. Звичайно, це різні етапи, і можу з упевненістю сказати: щастя, коли всі зміни усвідомлені».

2. Після заміжжя більше клопочеться по дому. 

«А з іншого боку, деякі домашні справи зовсім відпали. У нас обов'язки розділилися за замовчуванням, і виконувати їх зовсім не складно і завжди в радість».

3. Вважає, що дітей в сім'ї має бути кілька.

«Я сама росла не одна, з братом, і впевнена, що все-таки добре, коли дітей декілька: від цього сім'я тільки міцніше, сильніше, і турботи один про одного більше».

4. Не любить слово «халтура». 

«І до жодного зі своїх концертів я так не належу, будь то престижний концертний зал або корпоративне свято. Бувають, звичайно, різні ситуації, але коли я виходжу на сцену, гості перестають жувати, палити, і мені завжди вдається змусити їх слухати свій виступ».

5. Після народження сина стала дуже сентиментальною.

 «Раніше цього я за собою не помічала, але зараз мене до сліз може зворушити якийсь спектакль або книга, легко можу поплакати в кіно на черговому романтичному фільмі».

6. Найбільше не любить байдикувати. 

«Це для мене абсолютно не властиво! Де б я не була, в готелі, в дорозі або вдома — все одно що-небудь придумаю і просто так без діла сидіти не буду!»

7. Займається англійською мовою. 

«Раніше володіла розмовною англійською досконало, але зараз відчуваю, що трохи його «втратила». Не люблю, коли в спілкуванні мене щось сковує».

8. Любить бути в тонусі. 

«Тому до заняття спортом ставлюся більш ніж шанобливо. Три-чотири рази на тиждень в тренажерному залі займаюся силовими вправами. А в решту часу — це кардіотренування: біг, теніс, басейн, танці».

9. Позитивно ставиться до «папараці». 

«Це така ж професія, як і багато інших, а я завжди любила і шанувала людей, яким подобається робити свою роботу чесно і добре. Ніколи ні від кого не ховалася і завжди готова до зустрічі з об'єктивом».

10. Стала прихильницею шиншил. 

«Після зйомок останнього кліпу в нашому домі з'явилися два чарівних створення — Толік і Наташа. Толік рідкісного чорного забарвлення, і напевно, тому дуже гордий і спокійний, а от Наташа — пустунка, любить відібрати у сусіда обід і поганяти по клітці вночі! Думаю, що пора їм вже і друзів нових заводити!».