Новини про зірок
Подобається

Камалія розповіла, що її змусило вийти на гей-парад (фото)

02/07/2016     Автор: admin
Камалія розповіла, що її змусило вийти на гей-парад (фото)

Співачка Камалія не змогла залишитись осторонь дискримінації секс-меншин і вийшла на гей-парад у Києві, як підтримувала друзів розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Не могла не підтримати. Я приходила підтримувати друзів, я за рівність. Вони такі ж люди, як і ми. Вони уміють кохати і вони прекрасні люди, я вважаю, що тільки Богу вирішувати, де ми грішні і як",- говорить співачка, повідомляє Корупція.Стар

Чоловік Камалії, мільярдер Маххмад Захур, який за віросповіданням мусульманин, більш скептично налаштований.

"Я до них ставлюсь чисто індиффірентно, я просто їх не помічаю. Вони мене не фарбують, не шиють, мені музику не пишуть, не танцюють зі мною. Тому у мене не має прив'язаності чи стосунків, щоб я за них прийшов боротися. Вони будуть покарені однозначно, всім нам Богом дано, всі будуть отримувати по розрахунку" ,- говорить бізнесмен.

Камалія останнім часом може похизуватись досягненням у кінному спорті, але, за її словами, це не заміна сцені і вона таким чином тримає себе у гарній фізичній формі.

"Ми постійно маємо виглядати гарно, бути на публіці, я замінила нудні заняття у тренажерному залі кінним спортом. У мене кінь 500 кілограмів піді мною, навіщо мені качатися?! — говорить Камалія і додає, що захоплюється гарними людьми, — я люблю гарних людей. Як естет, якщо людна гарна, я можу дивитись на неї безкінечно навіть на жінку".

708115_w_300