Плітки
Подобається

«Гру престолів» закривають — продюсери серіалу

02/07/2016     Автор: admin
«Гру престолів» закривають — продюсери серіалу

"Гра престолів" — фентезі-серіал, заснований на циклі романів американського письменника Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я". Виходить з 2011 року.

Проект прославив багатьох початківців і маловідомих акторів, наприклад Емілію Кларк, Кита Харінгтона, Софі Тернер і Мейсі Вільямс.

Шоураннери "Ігри престолів" Девід Беніофф та Ден Вайс розповіли, що восьмий сезон серіалу буде останнім, повідомляє Entertainment Weekly.

За словами творців, дія увійшло в заключну стадію після того, як Дейенеріс Таргаріен спорядила флот і відправилася в Вестерос. Це показано в останньому епізоді шостого сезону.

"Як тільки ці кораблі відпливли, розпочався фінальний відлік часу. Тому що питання завжди було: коли ж Дейенеріс піде назад через Вузьке море? Коли вона відправиться додому?" — сказав Вайс.

Продюсери також оголосили, що над восьмим сезоном будуть працювати чотири режисера, а не п'ять, як раніше.

Це співвідноситься з планами шоураннерів, поки ще не затвердженими каналом HBO, скоротити число епізодів в нових сезонах. Вайс і Беніофф припустили, що сьомий і восьмий сезони будуть складатися в сукупності з 13 епізодів.