Новини про зірок
Подобається

Джонні Депп змінив своє татуювання з прізвищем Ембер Херд

02/07/2016     Автор: admin
Джонні Депп змінив своє татуювання з прізвищем Ембер Херд

 

Актор вирішив позбутися від усього,що нагадує відносини

Рік тому Джонні Депп зробив татуювання з прізвищем Ембер Херд.Однак після скандалу з її побиттям артист вирішив її змінити. Тепер замість прізвиська артистки – SLIM – на руці артиста красується SCUM (з англ. – сволота), повідомляє видання TMZ. Оновлене тату помітили журналісти на одному зі світських заходів.

Примітно, артист змінює татуювання вже не в перший раз. Коли Депп розлучився з актрисою Вайноною Райдер він змінив напис WinonaForever ("Вайнона назавжди") на WinoForever ("Алкоголік назавжди").

Нагадаємо, в травні цього року Ембер Херд подала на розлучення із зіркою "Піратів".Актриса стверджувала, що постраждала від домашнього насильства і навіть надала в якості підтвердження фотографію, де зображена з синцями на обличчі.

Виявилося, Депп жорстоко побив дружину своїм iPhone. Після цього актор пропонував Херд гроші за мовчання, але вона, злякавшись за своє життя, втекла з дому і в той же день подала на розлучення.

Пізніше джерела повідомили причину бійки, яка сталася між акторами. З'ясувалося, що Джонні не ночував вдома, і дружина запідозрила його в зраді. Але коли вона почала задавати чоловікові питання, той став кричати і кинувся за нею по сходах.