Зіркові скандали
Подобається

Машу Распутіну переслідує колишній чоловік

01/07/2016     Автор: admin
Машу Распутіну переслідує колишній чоловік

Володимир Єрмаков чергує біля особняка, де проживає сімейство Распутіних.

Незважаючи на те, що співачка нарешті налагодила взаємини зі старшою дочкою Лідією, екс-чоловік артистки хоче забрати спадкоємицю собі. Однак Распутіна твердо має намір не давати йому навіть бачитися з Лідією, передає Корупція.Стар

Володимир Єрмаков буквально чатує біля особняка, де проживає сімейство. Однак, за словами чоловіка Маші Распутіної Віктора Захарова, "цього психа", як він називає Єрмакова, до дому близько не підпускають. "Сам він тут не з'явиться, знає, що йому голову відірвуть", – цитує нинішнього чоловіка артистки Starhit.

Лідія ж не бажає бачити рідного батька. Вона щаслива, що нарешті змогла вибратися з того пекла, у яке її втягнув Єрмаков. Нинішній чоловік співачки повідомив, що проти Володимира Єрмакова вже заводять кримінальну справу, щоб покарати його за всі знущання над дочкою. 52-річний чоловік спеціально помістив дочку в психіатричну клініку, щоб забрати подаровану їй матір'ю квартиру і продати її.

Раніше з'ясувалося, що Маша Распутіна та її старша дочка Лідія помирилися через 12 років сварок і взаємних докорів. В інтерв'ю Лідія зізналася, що вживала психотропні препарати, якими її постачав батько Володимир Єрмаков.

"Мене батько налаштував проти мами. За допомогою таблеток він легко маніпулював мною… Лікарі, зі слів мого біологічного тата, проводили наді мною досліди… Одного разу батько викликав бригаду санітарів, вони скрутили мене і відвезли в "психушку". Тільки зараз розумію, що це був його сценарій. Коли мене виписували з лікарень, він приводив додому журналістів, змушував мене ганьбити маму, наговорювати на неї", – розповіла журналістам Лідія.