Новини про зірок
Подобається

ЗМІ: шокуюча правда Ніколаса Кейджа (фото)

30/06/2016     Автор: admin
ЗМІ: шокуюча правда Ніколаса Кейджа (фото)

Актор Ніколас Кейдж розлучився зі своєю третьою дружиною

Актор Ніколас Кейдж розлучився зі своєю дружиною Еліс Кім. Це була його третя дружина, з якою він прожив у шлюбі 6 років. Від неї у нього народився син Кал-Ел, повідомляє Корупція.Стар

Новина про їхнє розлучення була несподіваною. Відразу ніхто навіть не брався говорити про причини їх розставання. Пізніше, ЗМІ висунули свої припущення про те, що Еліс Кім зраджувала Ніколоса Кейджа. Вони посилаються на свої джерела, імена яких не озвучують.

Журналісти пишуть, що Кейдж подав на розлучення через подружню зраду. Відзначивши, що пара роз'їхалася ще в січні 2016 року. За версією преси, Еліс Кім була помічена з іншим чоловіком. Саме про цю зустріч стало відомо Ніколосу, після чого послідувало рішення розлучитися.

102668246

Поки пара не дає коментарів з цього приводу. Але і спростування з боку Кейджа, Кім і їх офіційних представників не було. Ймовірно, після публічної сварки в 2011 році, через яку Кейдж потрапив в поліцію, пара не виносить сварки з хати.

Відзначимо, що Кейдж познайомився з Еліс Кім, коли вона працювала офіціанткою в одному з ресторанів Лос-Анджелеса. Через кілька місяців вони одружилися.