Новини про зірок
Подобається

Злата Огнєвіч стала запрошеною гостею на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі (фото)

30/06/2016     Автор: admin
Злата Огнєвіч стала запрошеною гостею на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі (фото)

Злата Огнєвіч виступить в Юрмалі з новою україномовною піснею

Українська артистка Злата Огнєвіч заспіває з латиською зіркою на ім'я Яніс Стібеліс. Вже зовсім скоро, з 5 по 8 липня, в латвійському місті Юрмала відбудеться міжнародний фестиваль Лайми Вайкуле під назвою "Rendez-Vous". Захід відбудеться вдруге, заснувала свій фестиваль Лайма Вайкуле ще в минулому році, повідомляє Корупція.Стар

Поява Злати Огневич на сцені концертного залу "Дзінтарі" в Юрмалі стане справжнім сюрпризом, адже співачка не тільки заспіває свій україномовний хіт "За літом, за весною" для публіки курортного містечка, але і порадує дуетом з Янісом Стібелісом. Разом з популярним латиським виконавцем Злата представить своє прочитання знаменитої пісні "Любов настала".

51b_255123153

"Для мене дуже символічно виконати свою нову пісню "За літом, за весною" в легендарному концертному залі "Дзінтарі"! На цій сцені було відкрито багато імен, і тепер я подарую слухачеві свою музику" — Злата Огнєвіч.

Варто сказати, за кілька днів до поїздки в Юрмалу Злата Огнєвіч буде знімати кліп на пісню "За літом, за весною", яку презентує на міжнародному фестивалі Лайми Вайкуле.

Всього Злата двічі вийде на сцену фестивалю Лайми Вайкуле – в день відкриття, а також у другий день.

Всі охочі зможуть побачити барвисте дійство з Юрмали на телеканалі "Інтер" в прямому ефірі.