Зіркові скандали
Подобається

Отар Кушанашвілі обізвав чоловіка Ані Лорак (фото)

30/06/2016     Автор: admin
Отар Кушанашвілі обізвав чоловіка Ані Лорак (фото)

Українська співачка Ані Лорак – досить закрита особистість, яка не дуже стосується тим особистому житті. Але не так давно Кароліна вперше розкрила секрет успішного шлюбу і навіть поділилася подробицями скандалів, які також мали місце в її відносинах з чоловіком Муратом Налчаджиоглу. І ось в Мережі знову спливли слова відомого журналіста, “друга” всіх зірок Отара Кушанашвілі, який по-своєму пролив світло на відносини Кароліни та Мурата.

41-1

Не так давно 5-річна дочка Ані Лорак Софійка відсвяткувала день народження. До цієї знаменної події Кароліна дала інтерв’ю російському виданню “7 Днів”, де в подробицях розповіла про чоловіка, а також про найкращу подругу. Але з’явилися і інші сенсаційні подробиці стосунків у сім’ї співачки, повідомляє Корупція.Стар

Кілька років тому в Мережі раз у раз з’являлися скандальні фото чоловіка Ані Лорак Мурата в компанії інших дівчат. Після переїзду з Туреччини до Києва, він відкрив кілька ресторанів в українській столиці, але преса раз у раз говорить, що чоловік повністю під опікою своєї знаменитої дружини. У той час скандально відомий журналіст Отар Кушанашвілі дав інтерв’ю “Комсомольскій правді“, де висловив свою думку про ситуацію в родині співачки.

61279_900

"Ані Лорак починає дізнаватися все про чоловіче віроломство. Її шлюб з турком Муратом тріщить по всіх швах; не витримала випробування красива байка, що він бізнесмен, альфонс альфонсом, класичний типаж; шлюб на шляху до катастрофи. Добре, друг Філіп Кіркоров поруч." 

Отар Кушанашвілі

журналіст

Хто знає, як йдуть справи у відносинах зіркової пари насправді, але те, що у Кароліни та Мурата були важкі періоди, це факт.

d752e8518d3222f248168f20e7fcb92f

Переживши несхвалення суспільства, Ані Лорак також довелося переглянути свої погляди на спільне життя, щоб зберегти шлюб.