Зірка тижня
Подобається

Ірина Білик святкує творчий ювілей: п’ять маловідомих фактів про артистку

29/06/2016     Автор: admin
Ірина Білик святкує творчий ювілей: п’ять маловідомих фактів про артистку

Рівно 20 років тому співачка отримала звання " Заслужена  артистка України". 

Поп-діву, народну улюбленицю, Ірину Білик називають "українською Мадонною" завдяки наявності неймовірної кількості хітів, частій зміні іміджу і великим впливом на український шоу-бізнес, передає Корупція.Стар

Рівно 20 років тому, влітку 1996 року, Ірина Білик отримала звання "Заслуженої артистки України" за високу виконавську майстерність, якою радує своїх шанувальників і зараз. На честь такої знакової події для української зірки, Ірина Білик поділилася з шанувальниками п'ятьма маловідомими фактами про себе: 

1. Виявляється, у артистів теж є свої фобії. Фобія Ірини Білик – острах ескалаторів. "Коли я стаю на ескалатор, наприклад, в аеропорту, мене тримають всі. Був навіть випадок, коли мені зателефонувала подруга і розповіла, як у неї зажувало довгу спідницю. Тоді я теж задумалася: Ой, я ж теж ношу довгі спідниці, потрібно бути обережнішою", — зізнається співачка. 

2. Серед улюблених місць в Києві – вулиця Хрещатик та Володимирська гірка. Хто часто з шанувальників там буває, можливо, зустрічав Ірину. Правда, мало кому вдається виділити артистку з натовпу людей. Оскільки гуляти Ірина Білик воліє інкогніто. 

3. Серед усталених традицій поп-діви – подорожі під час літнього вікенду на Кіпр. "Мій улюблений спосіб відпочивати: блукати незнайомими захопливими місцями і там черпати натхнення", — розповідає Ірина. 

4. Улюблена казка Ірини Білик – "Попелюшка". Як і всі дівчата в юному віці, вона мріяла зустріти свого принца. 

5. Головне, що допомагає артистці підтримувати форму − це любов. Ірина зізнається, що ніяких дієт вона не дотримується. Головна дієта – це взаємна любов. Варто зазначити, що за 20 років Ірина Білик випустила: – 11 альбомів і 4 збірки хітів; – 50 відеокліпів, в одному з яких навіть знявся Жан Клод Ван Дам; — записала шість дуетів (із гуртом "ТІК", Борисом Моісеєвим, Сергієм Звєрєвим, Асланом Ахмадовим, Дмитром Дікусаром, Василем Бондарчуком та Ольгою Горбачовою) – провела понад 50 всеукраїнських турів; – зіграла у трьох музичних кінофільмах: "Зіркові канікули", "Сорочинський ярмарок", "Дуже новорічне кіно", "Ніч у музеї". А також у фільмах режисера Оксани Байрак "Поділися своїм щастям" і Олександра Кірієнка "Інді". Пісні Ірини Білик ставали саундреками; – практично щороку ставала "Співачкою року", а її альбоми були визнані найкращими в номінаціях "Альбом року". – в 2008 році стала "Народною артисткою України".