Новини про зірок
Подобається

Що вдалось зазняти італійським папараціям із життя Собчак (фото)

28/06/2016     Автор: admin
Що вдалось зазняти італійським папараціям із життя Собчак (фото)

Протягом декількох днів Ксенія Собчак знаходиться в Італії

Нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Ксенія Собчак, можливо, незабаром стане мамою. Чутки виникли після її появи на одній з модних московських виставок у наряді, що не приховував її округлий животик, повідомляє Корупція.Стар

Трохи пізніше, мама Ксенії заявила, що це вигадки, однак на церемонії вручення премій журналу "Собака.ru" у Санкт-Петербурзі Собчак з'явилася в обтягуючому платті, що підкреслювало кругленький живіт, що ще більше підігріло чутки про можливу вагітність зірки.

Однак, частина прихильників Собчак нагадувала, що ще зовсім недавно Ксенія була на фотографіях з абсолютно плоским животом, і швидкість перетворення телеведучої стала приводом для роздумів про її фальшиву вагітність.

Сама ж Собчак ще більше викликала сумнівів з приводу її можливої вагітності, виклавши фото в купальнику: на знімку чітко видно її струнку фігуру і, головне, плоский живіт.

Однак нові докази того, що незабаром Ксенія та її чоловік Максим Віторган стануть батьками, надали італійські папарацці, яким вдалося зробити кілька кадрів Собчак у Римі.

Італійські журналісти сфотографували Собчак у компанії Поліни Киценко на дні народження їхньої спільної приятельки Ніки Білоцерківської. Для свята Собчак віддала перевагу вільним нарядам, які вражають уяву своєю яскравістю і красою принтів. Однак навіть багатошаровий одяг не зміг приховати зміни у фігурі ведучої.

овкнпн патапт