Новини про зірок
Подобається

Регіна Тодоренко поміняла партнера по зйомках (Фото, відео)

28/06/2016     Автор: admin
Регіна Тодоренко поміняла партнера по зйомках (Фото, відео)

Чарівна ведуча шоу «Орел і решка» і популярна співачка Регіна Тодоренко тепер буде працювати з новим партнером. Її напарниця Леся Никитюк пішла з проекту, повідомляє Корупція.Стар

За офіційною версією, блондинка пішла заради іншого телешоу. За неофіційною — на цьому наполіг новий коханець Лесі. Регіна, за її словами, спочатку засмутилася — адже вони з Никитюк дуже здружилися, але потім прийняла ситуацію.

Зараз в парі з Тодоренко працює молодий і симпатичний Петро Романов. Перша зустріч Регіни і Петі у обох залишила дуже теплі враження. Передплатники красуні в соцмережі навіть припустили, що у провідних може зав'язатися роман, вже дуже красиво вони виглядають разом.

Регина-и-Петя

Але Регіні поки не до любові. Вона каже, що щосили захоплена кар'єрою. Днями, в 26-й свій день народження, телезірка представила глядачам новий кліп Liverpool, в якому виступила в якості режисера.скачанные файлы

— Робота виявилася досить складною. Знімали в знаменитому каньйоні в США. Знаєте, коли важко? Коли немає великої команди. Коли є тільки ти, оператор і камера. Коли ти сам собі візажист, сам собі перукар і сам собі режисер, — зізналася Регіна.