Плітки
Подобається

На що витрачає свої мільйони Мадонна? (Фото, відео)

28/06/2016     Автор: admin
На що витрачає свої мільйони Мадонна? (Фото, відео)

Мадонна – одна з найвідоміших артисток сучасності. У минулому році вона  очолила список найбагатших співачок світу, повідомляє Корупція.Стар

Зірка  активно записує альбоми, дає концерти, знімає фільми і займається благодійністю. На банківському рахунку співачки понад $ 800 млн.
Під час свого візиту до Лондону Мадонна сплатила $ 14 000 тільки за те, щоб їй літаком доставили улюблений сорт чаю з іншого кінця світу!
Але пакетик чаю за 14 тисяч доларів – не єдине, на що співачка витрачає свої гроші. Нещодавно її помітили за розфарбовуванням овець. Для цієї забаганки Мадонна навіть придбала спеціальну нешкідливу для тварин фарбу, яка обійшлася їй у десятки тисяч доларів!

GettyImages-134861697-e1467112610509

Незважаючи на те, що співачка володіє кількома будинками в Англії (по декілька мільйонів кожен), вона всерйоз задумалася про купівлю старовинного будинку в Ізраїлі, який належить, колись відомій, ізраїльській співачці Дрорі Хавкіній. Адже фанатці Кабали важливо, щоб з будинку можна було спостерігати за долиною, по якій, за вченням, повинен буде пройти Месія. І нічого, що будинок оцінюється більш ніж у 30 мільйонів! Мадонні це по кишені.
До речі, у заможної співачки вже є нерухомість в Ізраїлі. Артистка придбала собі розкішні апартаменти в одному з хмарочосів Тель-Авіва, вартість квартири з величезними вікнами і власним басейном обійшлися Медж усього в 20 мільйонів доларів.
До речі, особистий персонал помічників Мадонни налічує близько 200 людей. Проте, незважаючи на гігантські витрати, Мадонна перераховує більше 5 мільйонів доларів на рік у центр Кабали та на допомогу хворим дітям!

GettyImages-109492761-e1467112663394

Не шкодує грошенят співачка і на улюблену донечку. Як виявилося, Лурдес Чікконе отримує від своєї мами 11 тисяч доларів на тиждень. Більшу частину цих грошей вона залишає у салонах краси, а також у будинках моди відомих дизайнерів одягу. Крім того, юна леді користується послугами охоронної фірми, які також оплачує поп-зірка.