Новини про зірок
Подобається

Модель Олена Кулецька зізналася, що відносини з Дімою Біланом були частиною піару (відео)

28/06/2016     Автор: admin
Модель Олена Кулецька зізналася, що відносини з Дімою Біланом були частиною піару (відео)

Білан обіцяв одружитися на моделі

У 2014 році модель Олена Кулецька вийшла заміж за оператора-постановника Станіслава Романовського. 15 травня біля подружжя народилася дочка, яку вони назвали Нікою. В інтерв'ю порталу Peopletalk Олена розповіла про романи з Міккі Рурком і Дімою Біланом, повідомляє Корупція.Стар

За словами Кулецької, з Міккі Рурком вона жила в Нью-Йорку по сусідству. Актор залицявся до подруги моделі, але та не відповідала йому взаємністю. Олена виявилася "жилеткою", в яку Міккі приходив поплакатися. "Одного разу ми обидва опинилися в Лондоні і разом вийшли на GQ. До цього Міккі вже був помічений з російською моделлю Настею Макаренко. І ось, нас сфотографували разом – само собою, преса оголосила мене його дівчиною. Але ми не зустрічалися, стосунків не було", – заявила модель.

За словами Олени, вона не з тих дівчат, яких зустрічаються з чоловіками набагато старше себе. "І навіть якщо б у нас дійсно були відносини, швидше за все, я спробувала б це приховати", – додала Кулецька. У 2008 році співак Діма Білан обіцяв одружитися на моделі, якщо переможе на конкурсі "Євробачення". Тоді артисту вдалося посісти перше місце, але заповітного колечка Кулецкая так і не дочекалася. Незабаром пара і зовсім розпалася. "Ми залишилися друзями, наскільки це можливо. Взагалі, ні у мене, ні у мого чоловіка немає звички зберігати якісь дружні стосунки з колишніми і продовжувати спілкуватися. Розійшлися – значить розійшлися. Ми можемо раз-два на рік відправити один одному смс. Відразу скажу, що ніякого контракту не було. Чи була ця історія частиною піару – так, тому що будь-який вихід у світ і привернення уваги до своєї персони – це PR і public relations. Просто наші стосунки органічно зійшли нанівець, не було навіть якоїсь конкретної точки", – розповіла модель.