Новини про зірок
Подобається

Христина Асмус поділилася з шанувальниками фото підрослої доньки (фото)

28/06/2016     Автор: admin
Христина Асмус поділилася з шанувальниками фото підрослої доньки (фото)

Донька Крістіни Асмус і Гаріка Харламова помітно подорослішала

27-річна російська актриса Христина Асмус, зірка серіалу "Інтерни", у своїх інтерв'ю часто розповідала, що її донька Анастасія дуже схожа на свого знаменитого тата — резидента "Comedy Club" Гаріка Харламова, і відрізняється спокійним характером. Однак, молода мама не часто ділиться в соціальних мережах фотографіями дитини, проте днями вирішила зробити виняток і поділилася з шанувальниками сімейним фото, повідомляє Корупція.Стар

Асмус опублікувала кілька знімків своєї дочки Анастасії з чоловіком Гаріком Харламовим. Правда, на знімках не можна розгледіти обличчя дівчинки, так як зоряний тато з дочкою зняті.

До слова, дочка резидента Comedy Club Гаріка Харламова і зірки серіалу "Інтерни" Христини Асмус з'явилася на світ 5 січня 2014 року. Про те, що це сталося, щаслива мама розповіла у своєму мікроблозі. Асмус говорила, її дівчинка — красуня, а Гарік — найкращий чоловік на світі.

Через три тижні після того, як народилася Анастасія, Христина вийшла з декрету і знову почала займатися акторською діяльністю.

аитпмтчп апьрпбср