Новини про зірок
Подобається

Дженніфер Лопес зламала Бену Аффлек життя (фото)

28/06/2016     Автор: admin
Дженніфер Лопес зламала Бену Аффлек життя (фото)

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек розлучилися один з одним більше дванадцяти років тому, але актор до цих пір із здриганням згадує їх роман. Про це Бен повідав особисто в одному з недавніх інтерв'ю.

Аффлек вважає, що відносини з Джей Ло зіпсували йому кар'єру. «У той час у мене вийшло три або чотири фільми, які провалилися в прокаті. Люди стали говорити, що я не крутий, що я нездара, — згадує кінозірка. — Моє розставання з Дженніфер Лопес ще більше підлило масла у вогонь. Наді мною всі сміялися, вважали йолопом », повідомляє Корупція.Стар

А знову повірити в себе і повернути колишню славу, за словами актора, йому допомогла Дженніфер Гарнер. «Я тоді зрозумів, що хочу стати режисером і довести всім, що я на щось здатний. Я твердив собі, що буду багато працювати, і у мене все вийде. Моя дружина дуже допомогла мені », — каже Аффлек, продовжуючи називати Гарнер своєю дружиною, незважаючи на те що вони подали на розлучення рік тому.

Бен уже не перший раз звинувачує Джей Ло в тому, що вона мало не зламала йому життя. Лопес, в свою чергу, зазвичай досить тепло відгукується майже про всі свої колишніх коханих і залишає ці заяви екс-бойфренда без уваги. Але змовчить чи Дженніфер і в цей раз, покаже час.

Нагадаємо, Аффлек і Лопес почали зустрічатися в липні 2002 року, а вже в листопаді оголосили про свої заручини. У вересні 2003 року повинна була відбутися їхнє весілля. Але пара скасувала її за чотири дні до одруження. Як вони самі пояснили: через підвищеної уваги преси. А в січні 2004 року Дженніфер і Бен оголосили про своє розлучення. У тому ж році він став зустрічатися з Дженніфер Гарнер. 29 червня 2005 року їх одружилися, але 30 червня минулого року оголосили про розірвання шлюбу. У акторів троє дітей: 10-річна Вайолет, 7-річна Серафіна і 4-річний Семюель.

lopes-300x249