Новини про зірок
Подобається

Анджеліна Джолі набирає вагу в спробі зберегти шлюб – ЗМІ (фото і відео)

28/06/2016     Автор: admin
Анджеліна Джолі набирає вагу в спробі зберегти шлюб – ЗМІ (фото і відео)

Пітт поставив дружині ультиматум

Аджеліна Джолі намагається набрати вагу, щоб врятувати свій шлюб з Бредом Піттом. Про це пишуть західні ЗМІ, посилаючись на заяви джерел і останні фотографії актриси. Останній рік у пресі активно обговорювали те, як швидко Джолі втрачає кілограми; звичайно, її проблеми сильно турбували Пітта. Ситуація дійшла до критичної точки і спричинила за собою чимало складнощів у стосунках подружжя, повідомляє Корупція.Стар

Актор навіть поставив дружині ультиматум – або вона поправляється, або в подальшому вони йдуть кожен своєю дорогою: "Проблеми зі здоров'ям Енджі так часто і гаряче обговорюються в їхньому будинку, що можуть закінчитися розлученням. Метод голодування, яким вона себе нищить, може довести її до лікарняного ліжка. У підсумку Бред поставив Анджеліні ультиматум: або вона повертається до нормальних показників за вагою, або вони будуть обговорювати розставання", – говорить інсайдер.

Джерела також повідомили, коли почалося захоплення Джолі голодуванням. За словами інсайдерів, на зйомках режисерського проекту Анджеліни "незламність", що розповідає про пригоди американського легкоатлета Луї Замперіні (в'язня японських концтаборів), Джолі, щоб домогтися достовірності, голодувала разом з акторами.

ANGELINA JOLIE for DuJour Magazine