Новини про зірок
Подобається

Зірка серіалу «Кухня» вперше показав свою наречену (ФОТО)

27/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Зірка серіалу «Кухня» вперше показав свою наречену (ФОТО)

Попереду ще два місяці літа, але відомі марки вже пропонують нам подумати про те, що ми будемо носити восени і взимку. 

Так, днями компанія Rendez-Vous провела презентацію осінньо-зимових колекцій взуття та аксесуарів провідних європейських і американських брендів, передає Корупція.Стар

У числі перших оцінити представлений асортимент, а також познайомитися з Ганною-Ритою Пілотті (директор компанії Loriblu і президент італійської асоціації взуттєвиків), її дочкою Сарою Кукк і Жаном-Франсуа Клераном (головний дизайнер і стиліст бренду Paraboot) змогли в тому числі зірка серіалу «Кухня» Марк Богатирьов і його наречена Надія.

Новина про роман Марка і Надії, яка є співробітницею авіакомпанії, з'явилися влітку минулого року. Пара познайомилася в одному зі столичних нічних клубів в грудні 2014-го і планувала одружитися влітку, але весілля, за словами мами актора, довелося перенести через зйомки Марка в Литві. Подробиці особистого життя Марк приховує, тому поки невідомо — чи відбулася вже весілля або все ще попереду.

У числі інших гостей презентації були Катерина Климова, Інгрід Олеринська, Мітя Фомін, Єлизавета Арзамасова, Дар'я Мороз, Мирослава Карпович, Евеліна Бледанс, Іван Жидков, Ірина Гриньова, Анжеліка Тіманіна, Олександра Бортіч і багато інших.

bogatirev rendez24052016-32