Новини про зірок
Подобається

У Жанни Фріске помер брат

27/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
У Жанни Фріске помер брат

Мати Жанни Фріске дала відверте інтерв'ю, передає Корупція.Стар

Свої останні дні Жанна провела в триповерховому особняку батьків, який розташований в лісовій гущавині. Крім камер відеоспостереження житло охороняється двома східноєвропейськими вівчарками цілодобово. 

"Жанна була компанійською людиною. А як вона любила собак! Коли у неї захворіла собака, вона між уроками на перервах бігла додому, щоб підлікувати і погодувати її. Любила займатися господарством. Я вчила її прасувати білизну, так вона пропалила мені капронові штори і свій піонерський галстук. Ми досі бережемо цей пропалений символ піонерії", — розповіла мати співачки

"Жанна народилася в 19-му пологовому будинку, це в районі Вихіно. Жанна важила 1 кг 380 грамів і зростом 38 см. Адже вона ж з двійні. Хлопчик не вижив і помер через два дні, у нього не розкрився кишечник. Коли акушерка прийняла на руки Жанну, сказала: "Ось ще зірочка народилася", — цитує мати Фріске Ольгу "Собеседник".

Мати покійної виконавиці Жанни Фріске Ольга зізналася у відвертому інтерв'ю про те, що артистка була з двійні. У співачки був брат, який помер незабаром після народження.