Новини про зірок
Подобається

Після чергового бешкету Саша Гозіас була заарештована (фото)

27/06/2016     Автор: admin
Після чергового бешкету Саша Гозіас була заарештована (фото)

На телепроекті «Дом 2» відбулася жіноча бійка, в якій брала участь Саша Гозіас, Євгенія Перець і завдяки випадку — Олександра Харитонова, в результаті чого була заарештована Гозіас, яка зараз чекає рішення суду.

Євгенія Перець, святкуючи свій День народження, пішла у відрив і загуляла на пару днів: тусувалася по клубах, кинувши свого бойфренда Олексія нудьгувати на Поляні, повідомляє Корупція.Стар

У цей час Гозіас не розгубилася і підібрала саме час щоб поглумитися над Женею і виставити її перед іншими учасниками в поганому світлі, вона в фарбах розписуючи де, з ким і в яких позах Перець отримує засоси, блискучі на її шиї після кожного повернення з вихідних.

1467034209

Після лобового перепалка продовжилася, і Женя не витримала і облила її водою. Дівчата зчепилися … На захист Жені встала Харитонова, яка в результаті всієї бійки отримала найбільше. У підсумку вона залишилася без волосся.

Гозіас заарештували. Правда не по-справжньому. На галявині з'явилася в'язниця-ізолятор, в якому будуть нести своє покарання протягом 1-5 діб. Ось власне сьогодні відбудеться суд, на якому вирішать, скільки часу Гозіас проведе в ізоляторі.