Новини про зірок
Подобається

Дженніфер Еністон розповіла про свій головний б’юті-промах (фото)

26/06/2016     Автор: admin
Дженніфер Еністон розповіла про свій головний б’юті-промах (фото)

Дженніфер Еністон в лютому цього року виповнилося 47 років. Саме зараз, після багаторічного досвіду роботи з різними візажистами, косметологами, після тестування різноманітних б'юті-процедур і багаторічних занять спортом, актриса зізналася в своєму головній б'юті-гріху.

Дженніфер Еністон йде на тренування в Нью-Йорку (червень, 2016)

В інтерв'ю журналу Glamour вона розповіла, що дуже шкодує про те, що в молодості не захищала шкіру від сонця: "Я завжди думаю, чому ніхто не навчив мене користуватися захисними засобами? В молодості я думала, що непереможна — тоді я вважала, що засмагла і зволожена шкіра завжди буде виглядати красиво, але це не так — ви все одно повинні завжди захищати її ", повідомляє Корупція.Стар

 

Дженніфер Еністон і Джастін Теру в Нью-Йорку (червень, 2016)

Зараз актриса більше таких помилок не допускає. Вона дуже любить засмагати і неодноразово говорила, що один з її найулюбленіших способів відпочити — це поніжитися на пляжі на одному з мексиканських курортів. При цьому, Еністон дуже стежить за своїм тілом і за своєю шкірою: "Я знаю, це нелегко — завжди пам'ятати про правильний догляд, але воно того варте. Я завжди правильно очищаю шкіру, п'ю багато води і вважаю, що ви" поклали "всередину свого тіла, то і відбивається на вашій шкірі ".