Новини про зірок
Подобається

Бейонсе презентувала кліп, де відома тенісистка Серена Вільямс танцює тверк (відео)

26/06/2016     Автор: admin
Бейонсе презентувала кліп, де відома тенісистка Серена Вільямс танцює тверк (відео)

Бейонсе представила новий кліп на пісню "Sorry"

Два місяці минуло з моменту виходу першого у світі візуального альбому Бейонсе "Lemonade", але тільки зараз співачка вирішила представити окремий кліп на пісню "Sorry", яка увійшла до альбому.

Одну з головних ролей у кліпі, крім Бейонсе, зіграла перша ракетка світу, тенесістка Серена Вільямс: спортивну форму і кросівки змінили чорне облягає боді і туфлі на шпильках, а замість спортивної майстерності Серена продемонструвала танцювальну, повідомляє Корупція.Стар

Після виходу альбому Бейонсе "Lemonade" багато шанувальників зірки залишилися у подиві. Деяким з них здалося, що новий альбом співачки — оголошення про розлучення. А все тому, що в композиції артистка співає про зради чоловіка, жалі про рішення на цей шлюб і болю, яку довелося випробувати їй і її дочки.

У свою чергу, Бейонсе все частіше почала публікувати у власному мікроблозі кадри з особистого життя, на яких вона позує з найближчими їй людьми: чоловіком і дочкою. Так, судячи з фото, у родині Бейонсе — повна ідилія і про розлучення мови бути не може.