Плітки
Подобається

ЗМІ розкрили таємницю про діагноз Ходченкової

25/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
ЗМІ розкрили таємницю про діагноз Ходченкової

Світлана Ходченкова — зірка фільмів «Любов у великому місті» і «Росомаха».

Зараз актриса зайнята в історичному блокбастері «Вікінг» про середньовіччя Русі, де грає головну жіночу роль. Вихід фільму на екрани планується в кінці 2016 року, і робочий процес ще знаходиться в розпалі. 

Світлана Ходченкова ретельно приховувала своє «цікаве становище», але новина про це все одно потрапила до ЗМІ. Російська кінозірка очікує первістка, передає Корупція.Стар

32-річна актриса зараз знаходиться на третьому місяці вагітності. Поки Світлана не коментує своє становище і не змінює творчі плани.

Як і раніше можна побачити Світлану і в театрі — у виставі «Історія кохання. Комедія помилок »московського« Незалежної театральногопроекта». 

До речі, 28 травня 2016 року, під час фінального поклону акторів на виставі «Історія кохання, коханий Світлани Георгій Петришин прямо на сцені зробив їй пропозицію. На очах у публіки зворушена актриса прийняла від Георгія букет квітів і відповіла йому «так». 

Світлану Ходченкову і бізнесмена Георгія Петришина пов'язує вже 4 роки відносин, але коли саме відбудеться весілля, поки невідомо. Для Світлани це буде другий шлюб: протягом 5 років вона була одружена з актором Володимиром Яглич, але в 2010 році подружжя розлучилося. 

В одному із інтерв'ю Світлана Ходченкова визнала, що мріє про материнство і готова заради нього перервати роботу. 

«Я не з тієї категорії актрис, які заради кар'єри готові пожертвувати усім. Як будь-яка жінка, я думаю про дитину. І якщо буде потрібно зробити перерву в кар'єрі, щоб народити дитину, я із задоволенням її зроблю».