Новини про зірок
Подобається

Іраклі Макацарія і Олена Лесик після проекту займаються своїми справами (фото)

24/06/2016     Автор: admin
Іраклі Макацарія і Олена Лесик після проекту займаються своїми справами (фото)

Іраклі Макацарія і Олена Лесик після проекту стали об'єктами уваги безлічі телеглядачів. Мало хто вірив в їх щирі відносини. Тепер же коли все встало на свої місця, пара активно займаються собою, передає Корупція.Стар

266611_2

Як відомо, протягом тривалого часу намагалися довести всім шанувальникам шоу «Холостяк — 6», що вони є парою. Деякі до сих пір, втім, думають, що щирими їхні стосунки не назвеш. Скільки людей, тільки думок, тому Іраклі і Алена більш не збираються нікому нічого доводити, а просто живуть своїм життям.

Обидва є активними користувачами Інтернет мережі, і відповідно, соціальних мереж. Судячи по знімках, які публікують прославилися закохані, у кожного своя місія і погляди на життя. Але і це не заважає їм бути разом.

Так, останнім часом екс-холостяк публікує фото, підписуючи їх різними мудрими афоризмами. Наприклад, «Якщо ти ненавидиш, значить, тебе перемогли» або «якщо боїшся вовка, то в ліс не підеш». Що саме штовхнуло Іраклі на філософію поки що невідомо.

266611_3

А ось Олена активно зайнялася бізнесом, раз у раз рекламуючи новий бренд. КРІМ усього іншого, судячи по знімку з баночкою свіжовичавленого соку, вона вирішила скористатися порадами безлічі фахівців і харчуватися протягом декількох днів тільки соками. Ця система називається — детокс.