Новини про зірок
Подобається

Ігор Кондратюк пішов з «Х-фактора», дізнайся чому (фото)

24/06/2016     Автор: admin
Ігор Кондратюк пішов з «Х-фактора», дізнайся чому (фото)

Ігор Кондратюк: "Я беру тайм-аут"

Продюсер, шоумен і член журі шоу "Х-фактор" Ігор Кондратюк повідомив про своє рішення не брати участь в сьомому сезоні шоу "Х-фактор". Суддя заявив, що хоче взяти тайм-аут. Тому новий сезон пройде без його участі.

Відзначимо, що Ігор Кондратюк працював в шоу 6 сезонів і був не тільки суддею, а й тренером.

 

Через два тижні — телевізійні кастинги, нового, 7-го сезону "Х-фактора". Сезону, в якому ви мене, шановні, не побачите. Я беру тайм-аут. Чому? Спробуйте вгадати! Варіанти відповіді: 1) Я — за очищення суддівського корпусу! 2) Невдача збірної України з футболу на ЧЄ 2016 3) Краще Аїди і Кістки Бочарова в Україні вже нікого не залишилося 4) Ваш варіант відповіді. Як ви здогадалися, це був жартівливе опитування. Справжню причину мого рішення ви, сподіваюся, побачите. Або — не побачите.

написав Ігор Кондратюк.

 

Ігор Кондратюк

Кондратюк також не забув подякувати всім, з ким працював всі шість сезонів програми. Зазначив, що продовжує роботу над проектом "Караоке на Майдані", повідомляє Корупція.Стар

 

Безмежно вдячний всім, з ким довелося попрацювати в шести сезонах української версії грандіозного вокального шоу світу. Колегам-телевізійникам (перш за все Талі, Оксані і Олені), колезі-ведучій, колегам-суддям і учасникам, в першу чергу — моїм підопічним. Бажаю нового сезону мати краще журі і інтригуючу драматургію змагання, харизматичних учасників! P.S. А в "Караоке на майдані" я завжди до ваших послуг! Почую кожного!

Ігор Кондратюк

Ігор Кондратюк