Плітки
Подобається

55-річний «Педофіл з Лукойла» одружився на юній моделі, соцмережі обурені (Фото)

24/06/2016     Автор: admin
55-річний «Педофіл з Лукойла» одружився на юній моделі, соцмережі обурені (Фото)

У Франції відбулося весілля 55-річного топ-менеджера сінгапурського філії російської компанії "Лукойл" Валентина Іванова і 18-річної фотомоделі Лізи Адаменко, повідомляє Корупція.Стар

Церемонія одруження відбулася у французькому Chateau Saint Jeannet, розташованому неподалік від Ніцци. Наречена постала в розкішній сукні від Vera Wang, а гостей розважали музиканти Рита Дакота і Влад Соколовський.

199170 647754 666380 889151 892123

Пара зустрічається вже кілька років. Варто зазначити, що Іванов почав доглядати за Лізою на початку її кар'єри, коли вона покинула рідне сибірське місто Канск і стала моделлю. У лютому Адаменко відзначила повноліття, і коханий відразу запропонував їй стати його дружиною.


Інтернет-користувачі поставилися до одруження топ-менеджера і школярки-моделі неоднозначно і звинуватили його в педофілії. Приводом для цього стала публікація в журналі ELLE від 20 червня 2016 року, відзначає в своєму розслідуванні "Рідус".

"Іванов почав доглядати за Лізою ще на зорі її кар'єри, коли в 13 років вона покинула рідне сибірське містечко Канск і відправилася підкорювати модельні підмостки. У лютому Адаменко відсвяткувала повноліття, і коханий відразу запропонував їй стати його дружиною", — зазначає видання, описуючи пишне весілля молодят.