Зіркові скандали
Подобається

Чоловік влаштував Ані Лорак публічний скандал

23/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Чоловік влаштував Ані Лорак публічний скандал

Співачка Ані Лорак розповіла про те, що її чоловіка Мурата Налчаджиоглу дуже турбує її щільний робочий графік.

Якось раз це призвело до серйозної сварки.

"Бувало, я вранці йшла і тільки на наступний ранок приходила, тому що знімала кліп, — розповіла артистка. — У мене був тур за туром — 20 міст. Мурат питав:" Ти де? "-" Я завтра — в одному місті, післязавтра — в іншому, потім приїду до Києва, але у мене відразу зйомка. Ой, все, колись розмовляти, давай потім зателефонуємо ". Врешті-решт він вибухнув:" Де ж у твоєму графіку віконце для мене? Може, я тобі взагалі не потрібен? Ти ще пам'ятаєш, що я існую? "

На щастя, подружжю вдалося налагодити відносини. Ані викладає в Instagram спільні фотографії, на яких вона і Мурат виглядають цілком щасливими. "Я дійсно могла втратити коханого. Так буває: життя накриває тебе хвилею, біжиш, біжиш, нічого навколо не помічаєш, а потім оглянувши — ти цього хотіла?" — Поділилася вона з журналом "7 Днів".

Нагадаємо, Мурат і Ані одружилися в 2009 році, вони виховують доньку Софію. Періодично в сім'ї виникають розбіжності, у свій час молодого турка часто бачили в київських нічних клубах в компанії моделей, навіть день народження Кароліна відзначала без нього.

Ведучий і друг співачки Отар Кушанашвілі вкрай емоційно висловився з цього приводу. "Ані Лорак починає дізнаватися все про чоловіче віроломство, — заявив Отар" Комсомольской правде ", — Її шлюб з турком Муратом тріщить по всіх швах, не витримала випробування красива байка, що він — бізнесмен, альфонс альфонсом, класичний типаж. Шлюб — на шляху до катастрофи ".