Новини про зірок
Подобається

Зірки, яким дитину народила сурогатна мама

22/06/2016     Автор: admin
Зірки, яким дитину народила сурогатна мама

 

Раніше неможливість завести дитину була майже вироком, а всиновлення – єдиною надією. Тепер з розвитком сучасних технологій, з прогресом у свідомості людей, все більше жінок можуть відчути радість материнства.

Виходом став метод сурогатного материнства, який і досі має чимало противників, які вважають це неетичним. Незважаючи на недоліки цього методу, все більше жінок до нього вдаються.

Винятком не стали й голлівудські знаменитості, такі як Майкл ДжексонНіколь Кідман,Елтон ДжонРікі МартінШерон СтоунКріштіану РоналдуФіліп КіркоровСара Джессіка Паркер тощо.

У зіркової пари Сари Джесіки Паркер та Метью Бродеріка троє дітей. Старшого сина Сара виносила та народила сама, а дочок-близнючок їм подарувала сурогатна матірМішель Росс з Огайо. Сара шкодує лише про той факт, що вона розповіла пресі про жінку, яку вони обрали для ролі сурогатної мами. Адже після розголошення цієї інформації, її жінку замучили різноманітними питаннями про перебіг вагітності, сурогатне материнство і цікаві факти про маленьких дочок. Але це не забрало у Сари бажання мати ще більше дітей. Вони з чоловіком планують всиновити ще дитину, або знову ж скористатись сурогатним материнством.

Навіть у Роберта де Ніро п'ятеро дітей, і трьох із них народили сурогатні матері. За чутками, актор звертався до них через свій немолодий вік. Наймолодша донька народилася таким способом у 69-річного актора і його 56-річної дружини Грейс усього кілька років тому.

Кожна людина має право вибору: скористатися послугами сурогатної матері, аби взяти на руки своє біологічно рідне немовля, або усиновити дитину, яка потребує батьківської ласки та турботи, і може стати рідною для вашого серця.