Новини про зірок
Подобається

Тейлор Свіфт зраджувала своєму бойфренду з Томом Хіддлстон (ФОТО)

22/06/2016     Автор: admin
Тейлор Свіфт зраджувала своєму бойфренду з Томом Хіддлстон (ФОТО)

Зарубіжні ЗМІ активно спостерігають за розвитком відносин між 26-річною співачкою Тейлор Свіфт і 35-річним актором Томом Хіддлстон, за відомим з ролі Локі кінострічок компанії Marvel про Бога Торі. Журналісти припускають, що артистка зраджувала своєму хлопцеві діджею Келвін Харрису.

1466591072_swift-and-hiddlston

Зоряну пару вже кілька разів помічали разом на різних публічних заходах або на приватних прогулянках по пляжу, де вони активно розважаються і цілуються, повідомляє Корупція.Стар

У перший раз їх побачили практично відразу після розриву Свіфт і Харріса, молода людина дуже болісно переніс подібне зрада від своєї подруги. Трохи пізніше нову парочку американського шоу-бізнесу засікли на балу Інституту костюма, де вони танцюють і всіляко веселяться.

Самим останнім «бумом» стали відеозаписи з концерту Селени Гомез в місті Нешвілл, який відвідали Тейлор Свіфт і її новий бойфренд Том Хіддлстон. Подруга Тейлор залила в інтернет пару записів, де парочка сміється і запалює на повну. Офіційних коментарів ні Хіддлстон ні Свіфт своїм відносинам не дають, з кореспондентами не спілкуються. За Томом активно ведеться стеження фотожурналістів.