Новини про зірок
Подобається

Селена Гомес зустрінеться з Джастіном Бібером у суді (ФОТО)

22/06/2016     Автор: admin
Селена Гомес зустрінеться з Джастіном Бібером у суді (ФОТО)

Колишні закохані, 21-річний канадський співак Джастін Бібер і співачка Селена Гомес, у недалекому майбутньому знову зустрінуться, але − у залі суду.

Вся справа у бійці із журналістом, яку Бібер затіяв прямо на очах у Гомес, яка тепер виступить свідком у справі, повідомляє Корупція.Стар

c77f7cb9b359aa96b49f73e2f4b01813_v9rzlupnnq4

Інцидент стався у 2012 році. Джастін атакував фотографа Хосе Осміна Ернандеса на парковці торгового центру The Commons в Калабасасі (Каліфорнія) після того, як той занадто близько підійшов до співака і Селени.

Це не сподобалося Біберу, він розцінив це як образливе втручання в особисте життя. Співак накинувся на папараці і завдав кілька ударів чоловікові, у тому числі по ребрах і обличчю.

Ернандес подав до суду лише через рік після події. Розгляд у справі кілька разів відкладали, і ось тепер, через майже 4 роки після інциденту, конфлікт Бібера і фотографа нарешті буде вирішуватися у залі суду. Адвокати Бібера намагалися домовитися з фотографом у позасудовому порядку і навіть пропонували грошову компенсацію. Але чоловік не погодився на це.

Варто відзначити, що раніше Джастіна Бібера і співачку Селену Гомес помітили у компанії один одного. Під час спільного відпочинку Джастін Бібер виконав пісню для Селени Гомес.