Новини про зірок
Подобається

Олексій Воробйов розповів про секс з учасницями проекту «Холостяк» (ФОТО)

22/06/2016     Автор: admin
Олексій Воробйов розповів про секс з учасницями проекту «Холостяк» (ФОТО)

Російський співак Олексій Воробйов зізнався, що у нього був секс з учасницями проекту "Холостяк". І пояснив, чому так і не вибрав нікого з претенденток на його серце.

1466609933_g_d357353d3952b945de50177684eed2af

В інтерв'ю порталу ProZvezd Воробйов поскаржився, що прийшов на шоу з вірою в казку, а учасниці проекту були одержимі лише бажанням перемогти. Тому відгуку на свої почуття співак так і не знайшов, повідомляє Корупція.Стар

При цьому артист відзначив, що всі три місяці на проекті він залишався самим собою. Відповідно, в ті ночі, коли він залишався наодинці з Аллою Бергер і Яною Аносова (відіславши оператора), відбувалося те, що відбувається між чоловіком і жінкою, які відчувають взаємну пристрасть. Так що головна інтрига шоу себе вичерпала, відповідь на який цікавив всіх глядачів питання нарешті отримано.

Причому від безпосереднього учасника, якому немає особливого сенсу прибріхувати. Також Воробйов зізнався, що вирішив не продовжувати спілкування з фіналістками шоу Наталією Горожановой і Яною Аносова. За словами співака, він не відчував щирості, на яку розраховував. Та й в цілому проект залишив післясмак награність і штучності. Незважаючи на реальний секс і завзятість учасниць.