Новини про зірок
Подобається

Рак шкіри у Х’ю Джекмана і ще 14 знаменитостей, про захворювання яких Ви не знали (ФОТО І ВІДЕО)

21/06/2016     Автор: admin
Рак шкіри у Х’ю Джекмана і ще 14 знаменитостей, про захворювання яких Ви не знали (ФОТО І ВІДЕО)

Як би вони не були знамениті і багаті, але зірки залишаються такими ж людьми як і ми, і вони так само схильні до ризику різних захворювань, в деяких випадках — хронічних, небезпечних для здоров'я або навіть життя.

15. Ліенн Раймс — псоріаз

Ця американська виконавиця в стилі кантрі страждає від псоріазу. Довгі роки жінка приховувала від усіх свою проблему, але потім зробила публічну заяву. Тепер Раймс закликає людей перестати ховати свою хворобу і навчитися керувати нею. Співачка подає оточуючим правильний приклад — веде здоровий спосіб життя і не забуває про медикаментозне лікуванняповідомляє Корупція.Стар

14. Шер — Вірус Епштейна — Барр

Співачка ніколи не приховувала свого захворювання, але багато про нього не знають. У Шер — Вірус Епштейна — Барр, який має здатність довічно персистувати в людському організмі. Ця недуга викликає хронічну втому, депресію, мононуклеоз. Після зараження співачка не могла 3 роки навіть працювати.

13. Шинейд О'Коннор — фибромиалгия

Ірландська співачка вперше розповіла про своє захворювання в 2003 році. Шинейд страждає від фибромиалгии, яка характеризується хронічним болем у всьому тілі, втомою, порушенням сну.

12. Алек Болдуін — хвороба Лайма

Дивлячись на цього актора, складно уявити, що він страждає страшним захворюванням — хворобою Лайма (кліщовий бореліоз). Бактерії передаються людині при укусі інфікованих іксодових кліщів, а несвоєчасна терапія може привести до розвитку хронічної форми, що і сталося з Алеком. Крім Болдуіна, хвороба Лайма діагностували ще й у Авріл Лавін.

11. Шерон Стоун — аневризм судин головного мозку

У 2000-х актриса страждала від аневризма судин головного мозку. В результаті у Шерон сталося мозковий крововилив, але їй вдалося вижити і відновитися після хвороби.

10. Леді Гага — системний червоний вовчак

У популярної співачки діагностували серйозне захворювання імунної системи — системний червоний вовчак. Варто відзначити, що саме через вовчака померла тітка дівчини. Зараз хвороба знаходиться в прикордонному стані, тобто симптоматика не виявляється, але Гага повинна гранично уважно стежити за своїм здоров'ям.

9. Міссі Еліот — дифузний токсичний зоб

На піку слави Міссі Еліот раптово зникла. Виявилося, жінці діагностували дифузний токсичний зоб — аутоімунне захворювання щитовидної залози. Симптоми цієї недуги: аритмія, схуднення, тремор, екзофтальм (вирячені очі). Тому в даний час Міссі намагається взяти своє здоров'я під контроль.

8. Шеннен Доерті — хвороба Крона

Актриса страждає від хвороби Крона — хронічного запалення шлунково-кишкового тракту. Шеннен зізналася шанувальникам, що виявила хвороба в 1999 році, коли їй було 28 років. Проте, Шеннен не залишила кар'єру.

7. Ліна Данем — хронічний ендометріоз

Ще в підлітковому віці у Данем діагностували хронічний ендометріоз. Симптоми захворювання нагадують звичайні «критичні дні», але супроводжуються хворобливими відчуттями, хронічною втомою, блідістю через велику втрату крові, періодичними непритомністю.

6. Х'ю Джекман — рак шкіри

Актор хворий на рак шкіри. Йому вже тричі видаляли невелику пухлину на носі, але рецидиви трапляються знову і знову. Джекман закликає всіх користуватися сонцезахисними засобами і регулярно проходити медичний огляд.

5. Ліл Вейн — епілепсія

Знаменитий репер страждає від епілепсії. Одного разу у нього трапилося три нападу поспіль, і він був госпіталізований.

4. Вінус Вільямс — синдром Шегрена

Знаменита тенісистка бореться з синдромом Шегрена. Це аутоімунне захворювання викликає хронічну депресію, втому, оніміння кінцівок і, в кінцевому підсумку, може позбавити людину здатності рухатися.

3. Селена Гомес — системний червоний вовчак

Пару років назад Селена Гомес різко скасувала концерти і перестала з'являтися на публіці. Всьому виною — системний червоний вовчак. Дівчина перебувала на межі інсульту, тому потребувала термінового лікування. Селена пройшла курс хіміотерапії і знову повернулася до співочої кар'єри.

2. Чарлі Шин — ВІЛ

У минулому році під час прямого ефіру одного з шоу актор підтвердив свій позитивний ВІЛ-статус. За його словами, він виплатив понад $ 10 млн. Шантажистам, щоб тримати цю інформацію в секреті, але все одно стався витік.

1. Анастейша — хвороба Крона

У 13 років Анастейші діагностували хворобу Крона, в 34 роки вона поборола рак грудей, а в 39 років — суправентрикулярна тахікардія. У 44 роки у співачки знову виявили рак грудей, і вона пройшла подвійну мастектомію.