Новини про зірок
Подобається

Поліна Гагаріна показала хворого сина (ВІДЕО)

21/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Поліна Гагаріна показала хворого сина (ВІДЕО)

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram популярна виконавиця, яка зайняла друге місце на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення" в 2015 році, Поліна Гагаріна опублікувала короткий запис, на якій зображений її восьмирічний син Андрій, передає Корупція.Стар

Відзначимо, що Поліна воліла відмовитися від перевіреного часом засобу — зеленки — і змастила хлопчика спеціальним лосьйоном.

Відео артистка підписала коротко: "Вітрянка". 

Численні шанувальники негайно відреагували на запис, побажавши хлопчикові якнайшвидшого одужання. Інші фанати поцікавилися, чим саме змастила Андрія Гагаріна.

До слова, раніше лікувалася і сама Поліна. У квітні Гагаріна написала на своїй сторінці в соціальній мережі, що примудрилася захворіти під крапельницю. Виною тому стало отруєння, викликане, судячи з усього, їжею або питвом.

"Ну, дорогі друзі, як то кажуть finally I'm here! І тепер почалося повне відновлення після турів і численних концертів та зйомок! І ще після найсильнішого отруєння в минулий четвер, через якого мені довелося скасувати кілька концертів. Справа дійшла до лікарні, нескінченних крапельниць. Тепер все позаду і я можу про це говорити в минулому часі Слава Богу! Будьте уважні і обережні на то що їсте, що п'єте і просто бережіть себе! Це не просто слова! Всім гарного настрою! Адже скоро Великдень", — підписала співачка фотографію в соцмережі.

Гагаріна додала, що знімок зробив її син.

 

 

 

ВЕТРЯНКА #Ондрик #каламинлосьон #нетзеленке

Видео опубликовано Polina Gagarina (@gagara1987)