Новини про зірок
Подобається

Олена Ваєнга вирішила все за свого сина (ФОТО І ВІДЕО)

20/06/2016     Автор: admin
Олена Ваєнга вирішила все за свого сина (ФОТО І ВІДЕО)

Особисте життя Олена Ваєнги — таємниця за сімома печатками. Вона не любить поширюватися ні про відносини зі своїм коханим, ні про свого сина — Івана. Але днями співачка все ж поділилася деякими подробицями про хлопчика. Виявляється, Олена вже вибрала своєму трирічному синові майбутню професію. Про це вона розповіла передплатникам в своєму мікроблозі.

«Для мене мрія, щоб син був лікарем. Найважча професія, велика і страшна. Лікарів, вчителів, і священиків завжди лають, але трохи що відразу до них! »- Написала Ваєнга, повідомляє Корупція.Стар

За словами Ваєнги, для неї представники перелічених професій є небожителями. Вчителі, з точки зору співачки, допомагають заробляти на життя, лікарі бережуть здоров'я, а священики рятують душу. Цікаво, що, здавалося б, досить безневинна мрія Олени викликала масу негативу з боку її прихильників. Передплатники слізно вмовляють естрадну зірку не змушувати насильно сина займатися таким часом невдячним, на думку фанатів, справою. У коментарях багато шанувальників, серед яких знайшлися і медичні працівники, відчайдушно відмовляли Олену від її ідеї. Втім, були і ті, хто підтримав Ваєнга.

1-683