Новини про зірок
Подобається

ТОП-8 акторів, які зіграли в кіно зі своїми дітьми

19/06/2016     Автор: admin
ТОП-8 акторів, які зіграли в кіно зі своїми дітьми

Багато зірок йдуть по стопах своїх батьків-акторів або ж заохочують інтерес до кіно у своїх дітей. ДивисьТОП-8 акторів, які працювали на знімальному майданчику зі своїми дітьмм.

Наприклад, Анджеліна Джолі та її батько Джон Войт разом зіграли в декількох стрічках. Коли Анджеліна ще була маленькою дівчинкою, вона з’явилася у фільмі її батька "У пошуках виходу". Також вони возз’єдналися на екрані в 2001 році у фільмі "Лара Крофт: Розкрадачка гробниць". Лілі-Роуз Депп поступово освоюється в кіно після успіху в модельному бізнесі. Дівчина знялася у фільмі "Йога-ідіоти" зі своїм батьком Джонні Деппом. Уїлл і Джейден Сміт зіграли батька і сина відразу в двох фільмах — У гонитві за щастям (2006 рік) і Після Землі (2013 рік). 

У маленькому камео у фільмі "Загадкова історія Бенджаміна Баттона" з’явилася Шайло Джолі-Пітт зі своїм батьком Бредом Піттом. Разом в кіно грали також Кірк і Майкл Дуглас (Так буває в сім’ї, 2003), Мартін і Чарлі Шин (Уолл стріт, 1987), Джеррі і Бен Стіллер (Зразковий самець, 2001), Біллі Рей і Майлі Сайрус (Ханна Монтана, 2009).