Крістен Стюарт, Кім Кардашьян та інші зірки, зганьбив через невдалий макіяж (ФОТО)

19/06/2016     Автор: admin
Крістен Стюарт, Кім Кардашьян та інші зірки, зганьбив через невдалий макіяж (ФОТО)

Макіяж — це потужна зброя жінок, завдяки якому вони можуть змінити свою зовнішність практично до невпізнання, майстерно приховавши вади і недоліки свого обличчя. Але іноді буває з точністю, та навпаки, повідомляє Корупція.Стар

1. Крістен Стюарт

Зірка «Сутінків» трохи спантеличила папараці і гостей минулого минулого місяця Каннського фестивалю. Актриса з'явилася на килимовій доріжці з «заплаканими» очима — саме таке враження справив на оточуючих яскравий макіяж Крістен, схожий здалеку на легку припухлість і почервоніння навколо очей.

Репортери таблоїдів, гарненько розглянувши обличчя актриси, назвали його «дивним і болючим».

2. Ліндсі Лохан

Схожим чином помилилася один раз і Ліндсі Лохан. У 2011 році актриса вкрала з ювелірного магазину золоте намисто і була засуджена до виправних робіт з випробувальним терміном, однак порушила його умови і повторно опинилася на лаві підсудних. Так ось на чергове слухання Ліндсі з'явилася з незвичайним макіяжем, надаємо особі хворобливий вигляд.

Можливо, таким кумедним способом актриса хотіла розжалобити суддю. На жаль, зробити це не вдалося. Із залу засідань голлівудську хуліганку повели в наручниках і взяли під варту.


3. Нікі Мінаж

Який би людній не була вечірка, не помітити в натовпі співачку Нікі Мінаж неможливо. Артистка завжди прикладає максимум зусиль, щоб виділятися: підбирає помітну одяг і кричущий макіяж, за що часто виявляється під градом критики за любов до вульгарного стилю.


4. Кеті Перрі

Був час, коли і Кеті Перрі ставила під сумнів наявність у себе почуття стилю, так як водила тісну дружбу з рум'янами, які видно здалеку.

5. Тайра Бенкс

Ще одна любителька змішувати фарби — американка Тайра Бенкс. Супермодель і акторка і без того має помітною зовнішністю, проте це не зупиняє її від експериментів з усіма кольорами веселки.

6. Келлі Осборн

На ті ж граблі час від часу настає і непосидюча донька Оззі Осборна Келлі. Британка давно експериментує з кольором і довжиною волосся, додаючи іноді гостроти і без того шаленого образу надмірно яскравим макіяжем з тоннами пудри невідповідного відтінку.

Втім, бували у співачки часи і гірші.


7. Ніколь Кідман

Актрисі нелегко дається вибір відтінку, а головне, кількості пудри. Наприклад, в минулому році на щорічній церемонії вручення премії Women In Film тільки ледачий не помітив огріхів макіяжу Ніколь.


8. Кім Кардашьян

У Голлівуді знайдеться не так вже й багато знаменитостей, яким під силу обійти зірку реаліті-шоу в знаннях про макіяж. На тому, як зробити тон шкіри ідеальним, Кім, що називається, собаку з'їла. Однак і вона іноді перегинає палицю. Наприклад, в 2013 році теледіва приїхала на одну з вечірок в Лас-Вегасі з «особою порцелянової ляльки», як згодом написали таблоїди.

Кім настільки перестаралася з тональним кремом і пудрою, що не тільки геть позбавила особа природності, а й прирекла себе на муки — весь вечір покривалася потім і зовсім непривабливо блищала під світлом фотоспалахів.

Хоча були випадки, коли Кім не щастило ще більше. Наприклад, одного разу макіяж дівчини став «вспениваться» — через велику кількість пудри шкіра стала нагадувати зім'ятий аркуш паперу. Пропустити таке папарацці, зрозуміло, не змогли.

9. Кортні Лав

Співачка давно має ніжні почуття до яскравої помади, надмірно виразною підводці і тіням яскравих відтінків, тільки от ніяк не може знайти з такою колірною гамою спільної мови. Виходить, на думку таблоїдів, вульгарно і грубо.

Особливо добре це видно на знімках крупним планом.

10. Єлизавета Боярська

Обпікалася на макіяжі в стилі жінки-вамп і російська актриса Єлизавета Боярська. На одному зі світських заходів дівчина здивувала фотографів растекшейся вишневої помадою, сильно підкреслювала білизну шкіри.

11. Лєна Леніна

А буває, що і помада на місці, і очі підведені без єдиного патьоку, але все одно модні критики, та й просто небайдужі спостерігачі називають макіяж дивним. Саме в такій ситуації опинилася російська письменниця Лєна Леніна — велика шанувальниця високих зачісок.

У минулому році на кінофестивалі в Каннах зірка вражала уяву гостей і журналістів бежевим «хмарою» на голові і фантасмагоричні мейкапом з розмашистими стрілками.

12. Дрю Беррімор

Попалася одного разу на спробі випробувати ексцентричні стрілки і актриса Дрю Беррімор. Таблоїди сміливий крок не оцінили і винесли невтішну оцінку: «Макіяж не відповідає віку».