Плітки
Подобається

Глюк’oZа знову вийшла заміж (ФОТО)

19/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Глюк’oZа знову вийшла заміж (ФОТО)

Наталя Чистякова-Іонова a.k.a. Глюк'oZа 7 червня святкує відразу дві дати — свій день народження і день весілля. 

Цього року ці два свята були особливими для Наталії, бо обидва були ювілейними. Іменинниці виповнилося 30 років, а спільне життя Іонової з Олександром Чистяковим — 10 років. На святі Наталія та її чоловік вирішили знову вимовити одне одному клятви любові і вірності, передає Корупція.Стар

«А ось і наше таїнство — через 10 років ми знову одружилися, правда, жартівливо. Хоча, якщо відкинути гумор, який супроводжував вечір, слова любові і повторні «згодна / згоден» були ще більш осмисленими, ніж 10 років тому. Тільки на цей раз замість вівтаря була цегляна стіна з графіті», — поділилася співачка деталями заходу зі своїми підписниками.

Шанувальникам ця ідея припала до душі. Більшість в коментарях до посту відзначили, що сім'я Чистякова-Іонових — приклад для наслідування:

«Наташа, щодня читаю підписи до ваших фото, і мені просто подобається ваша сім'я. Ви живете для себе і своїх рідних, не звертаючи уваги ні на кого. Ви той образ сім'ї, якому хочеться відповідати. Спасибі, що ділитися своїми емоціями»,« Які ви прекрасні і як вам пощастило так рано зустріти свого чоловіка, але ще і розпізнати, що він «той самий». Мої вітання»,«Яка прекрасна і красива родина! Дочки гарні! Щастя вам".

glukoza-1