Новини про зірок
Подобається

Аніта Луценко вразила обвислим животом після пологів (ФОТО І ВІДЕО)

19/06/2016     Автор: admin
Аніта Луценко вразила обвислим животом після пологів (ФОТО І ВІДЕО)

7 червня український тренер Аніта Луценко вперше стала мамою. 32-річна українська спортсменка народила дочку. Днями на своїй сторінці в Інстаграм зоряна мама поділилася фото фігури після пологів, на якому можна побачити її обвислий живіт.

Втім, сама Аніта визнається, що перші два місяці після пологів протипоказані вправи на прес. Незважаючи на це зоряна красуня готова працювати над собою. «Let's start The Show! Сьогодні приступаю до роботи над собою)) Овочі (в тому числі жовті помідори), фрукти (крім полуниці), кефір, сир, хліб, макароші, гречка, супчики, рибка, сир, авокадо, нешліфований рис, яйця, курка, квасоля ( треба спробувати ще) ", — поділилася спортсменка, повідомляє Корупція.Стар

Після цього вона додала: «Ходжу весь час в корсеті післяпологовому (річ дуже потрібна ще в пологовому будинку після кесаревого). У мене їх 2 шт. Уже зараз, звичайно, зрозуміло, що якщо на животі буде хоч мінімум зайвого, то шрам буде видно, якщо плоский живіт, то і нічого не буде помітно. Буду намагатися записувати відео своїх тренувань ". Фанати Луценко не сумніваються, що незабаром їх кумир повернеться в форму.

4eff6bd46acc23a093cd333a29babb5d