Новини про зірок
Подобається

Глюкоза пройшлася по червоній доріжці в невидимому платті без нижньої білизни (ФОТО)

17/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Глюкоза пройшлася по червоній доріжці в невидимому платті без нижньої білизни (ФОТО)

Артистка Наталя Чистякова-Іонова відома як співачка Глюкоза не перестає дивувати шанувальників своїми відвертими нарядами.

Знімками з червоної доріжки російської музичної премії вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, передає Корупція.Стар

"Вечір обіцяє бути важким … На мені неймовірна краса, створена руками талановитої @enteleyofficial", — підписала вона фото.

На фото Глюкоза позує в напівпрозорому костюмі, який виготовлений з блискучої тканини. При цьому він виявився настільки відвертим, що навіть не видно нижню білизну.

Таке вбрання викликало хвилю обурення серед її учасників: "Жах куди світ котиться? Ні розуму ні фантазії! Реально краще б гола прийшла, навіть більше інтриги і фантазії було б чим ця жалюгідна незрозуміло на що натяк і ідея! "," Все таки межі потрібні ".

"Наташ, а що не зовсім без всього- то? Потрібно взагалі тільки в ароматі від Шанель було вийти. Адже коли голос схожий на трелі не дуже обдарованої домашньої кішки-залишається тільки тілом фігачіть "," Уже не знають як здивувати. Як би пропіаритися. Коли бачу ось таких голих жінок, у мене виникає єдине питання: як таке допускають їх чоловіки? ", — Коментують шанувальники фото.

uk._yf

 

 

Кто тут планирует пойти на Sensation 18 июня?!)) Я точно, уже выбрала наряд (не этот). И у меня как раз есть ещё два билетика, которые мы вместе с @radiorecord решили разыграть среди #моиххороших. Собери свой образ, сделай фото и отметь в инстаграме тэгом #GluSensation. Конечно же, на фото вы должны быть во всем белом! 17 июня в 12:00 я выберу победителя и отправлю ему билеты, время еще есть! Встретимся в "Олимпийском" P.S. Профиль должен быть открыт! Не удаляйте пост до розыгрыша. И ещё: победителя определит #random

Фото опубликовано Глюк'oZa (Наталья Ионова) (@chistyakova_ionova)

 

Вечер обещает быть томным… ❤️ на мне невероятная красота, созданная руками талантливой @enteleyofficial

Фото опубликовано Глюк'oZa (Наталья Ионова) (@chistyakova_ionova)

 

Love❤️ Peace Harmony

Фото опубликовано Глюк'oZa (Наталья Ионова) (@chistyakova_ionova)