Новини про зірок
Подобається

Зірка серіалу «Фізрук» схудла на 16 кілограмів (Фото)

16/06/2016     Автор: admin
Зірка серіалу «Фізрук» схудла на 16 кілограмів (Фото)

39

Актриса стала обличчям відомої спортивної компанії, передає Корупція.Стар

Зірка «Фізруак» Поліна Ґренц, яка грає Сашу Мамаєву, схудла настільки, що тепер ніяк не може виглядати пухленької навіть в об'ємної одязі. Коли стартували зйомки третього сезону популярного серіалу, продюсери і сценаристи стали думати, як пояснити те, що героїня Ґренц стала стрункою і підтягнутою дівчиною. У сценарії навіть була прописана сцена, присвячена цій разючій зміні.

«Насправді худнути — не так просто, — розповідає Поліна. — Я до сих пір в процесі. Для зйомок мені треба було набирати зайві кілограми, а в житті вага змінюється хвилями: то зменшую, то все без змін. Але з боку результат, звичайно, помітніше. Коли я повернулася на майданчик після двомісячної перерви, багато хто відзначив, що я схудла. Найбільше учасники знімальної групи турбувалися за те, що я буду, як то кажуть, немонтажноою. Мало не щоки доведеться домальовувати. А я вирішила, що, раз результат є, значить потрібно продовжувати в тому ж дусі ».

 Зрештою, автори вирішили не загострювати увагу на худорбі Сані Мамаєвої, щоб не відволікати глядачів ТНТ від інших, найбільш цікавих перипетій сюжету нового сезону «фізрук». Лише одного разу, в невеликому епізоді Псих поцікавиться у Сані: «Чого це ти так схуднула ?!» Але дівчина залишить некоректне запитання без відповіді.

Вперше Поліна схудла після зйомок першого сезону. Потім знову набрала вагу. Але знявшись по другому сезоні остаточно вирішила стати володаркою витонченою спортивної фігури. Активно зайнялася спортом, стала правильно харчуватися. У соціальній мережі задоволена результатом актриса публікує свої фотографії, кожна з яких викликає захват у її шанувальників.

42 (1)

42

x34H-hYw44g 02_grents MXuagIvTuos polina02022016-3