Зіркові скандали
Подобається

Фреймут показала скандальний «замовлений сюжет» (ВІДЕО)

16/06/2016     Автор: admin
Фреймут показала скандальний «замовлений сюжет» (ВІДЕО)

Ведуча проекту "Новий Інспектор Фреймут" показала експеримент, на який пішла програма, щоб показати всю правду про дитячі розваги в Україні.

Ольга Фреймут покажет, чем закончился ее скандальный эксперимент для Инспектора Фреймут

Ольга Фреймут покажет, чем закончился ее скандальный эксперимент для Инспектора Фреймут

Візит знімальної групи "Інспектори Фреймут" в один з київських дитячих розважальних центрів на початку осені викликав величезний резонанс у ЗМІ. Були спроби звинуватити програму в телемахінаціях, які не увінчалися успіхом. Тепер прийшов час відкрити правду про те, яким насправді був експеримент, що спровокував скандал в ЗМІ.

Багато батьків відправляють своїх дітей в дитячі розважальні центри, будучи абсолютно впевненими в тому, що їхні чада знаходяться під наглядом. Ольга Фреймут теж мама 9-річної дочки Злати, і тема безпеки дітей їй близька. Саме тому команда Інспектора провела експеримент, щоб встановити, наскільки ретельно охорона дитячих розважальних центрів стежить за порядком на своїй території.
Понад півгодини на очах у всіх охоронців маленький таємний агент Інспектора робив вигляд, що вживає алкогольний напій прямо на території дитячого містечка розваг. Але жоден з охоронців не відреагував на поведінку неповнолітнього хлопчика.