Зіркові скандали
Подобається

Лера Кудрявцева прилюдно звинуватила 28-річного чоловіка в зраді (ФОТО)

15/06/2016     Автор: admin
Лера Кудрявцева прилюдно звинуватила 28-річного чоловіка в зраді (ФОТО)

Телеведуча Лєра Кудрявцева в одному зі столичних ресторанів публічно початку сімейні розборки зі своїм чоловіком, хокеїстом Ігорем Макаровим.

Виходячи з відео, яке надіслали «Лайфу» відвідувачі одного з московських закладів, Кудрявцева з самого порога заявила своєму чоловікові, нападаючому ХК ЦСКА, що підозрює його в зраді. Висловлюючи свої претензії на підвищених тонах, теледіва нібито показувала на екран свого смартфона, повідомляє Корупція.Стар

За словами самої Кудрявцевої, про розборки на ґрунті ревнощів не може йти й мови. «Якась дама написала щось в« Інстаграме », ось ми і обговорювали. Чоловік сміявся, я обурювалася. Ми не сварилися і не лаялися і забули про це через п'ять хвилин, люди ж пишуть дурниці, а ми реагуємо. Я вірю своєму чоловікові на 200% », — розповіла Лера журналу StarHit. Нагадаємо, влітку 2013 року Кудрявцева втретє вийшла заміж — її обранцем став хокеїст Ігор Макаров, який всього на пару років старше сина зоряної блондинки.

Церемонія одруження пари пройшла в Кутузовському загсі. Лера вирішила не розмінюватися на дрібниці і прикупила для цієї події аж кілька суконь, весь зал ресторану, де проходило свято, прикрасила квітами, а торт по висоті нагадував Ейфелеву вежу. Гостями стали всі сучасні зірки шоу-бізу, які на славу повеселилися і надарували масу букетів і подарунків. За словами зірки, вони з Ігорем побачили один одного в ресторані, але спортсмен наважився до неї підійти тільки після того, як випив.

Спочатку телеведучу обурило таке швидке поведінку хлопця, а тепер вона йому за це вдячна: «Я потім сказала, що він самий нахабний чоловік в світі. У житті таких чоловіків не зустрічала. Але знаєте, якби він не наважився, то нічого б не було. Так, він мене підкорив своєю нахабністю. Але це і добре. Тому що, скільки себе пам'ятаю, весь час до мене хлопці боялися підійти ».

1465964258_photo_2016-06-14_12-57-34