Новини про зірок
Подобається

Дмитро Шепелєв написав зворушливий лист Жанні Фріске (ФОТО)

15/06/2016     Автор: admin
Дмитро Шепелєв написав зворушливий лист Жанні Фріске (ФОТО)

Телеведучий зізнався, що весь цей час вів щоденник, в якому звертався до Жанни

Пройшов рівно рік з дня смерті російської співачки Жанни Фріске, яка померла через рак головного мозку.

Її колишній цивільний чоловік і батько їх сина Платона, телеведучий Дмитро Шепелєв написав листа покійної артистці, повідомляє Корупція.Стар

"Я намагався підготуватися, як тільки міг. Намагався уявити цей момент, часто думав, як це станеться — адже вже не було сумнівів — тільки питання часу. Багато читав, від медичних книг до духовної літератури, акуратно розпитував близьких, випитуючи, як цей момент переживали вони. все виявилося марно: мить, коли дізнаєшся, що все скінчено, паралізує, робить німим, знерухомлених, приголомшеним і абсолютно порожнім. Складно сказати, чи принесло трагічну звістку полегшення, про який можна було тільки мріяти в відчайдушному марафоні двох років боротьби за життя. Швидше, ні. Замість полегшення прийшла порожнеча. А потім біль. Відверто кажучи, події кількох наступних місяців я майже не пам'ятаю: літак до Москви, співчутливі погляди звідусіль, увагу, безглузді слова розради — адже ніхто з нас не знає, що говорити в такі хвилини — суєта, а потім дзвінка тиша. і тільки я, порожнеча і біль ", — почав свій лист Шепелєв.

У той же час Дмитро не приховує, що намагався відволіктися від горя за допомогою книг і алкоголю, але не знайшов в цьому втіхи.

"І тоді усвідомив, що страждання — це спроба змінити те, чого немає. Причина болю — боротьба з тим, що неможливо прийняти, з тим, що відбувається крім бажання і волі. Моя біль виявилася моєю любов'ю. Доведення до точки кипіння, інтенсивної, нестерпним у своїй безвиході, розірваної трагедією на шматки, але все одно любов'ю — тієї, про яку мріємо, чекаємо і дорожимо ", — написав Шепелєв.

Телеведучий зізнався, що весь цей час вів щоденник, в якому звертався до Жанни.

"Я вів щоденник і щодня звертався до минулої любові в спробі усвідомити подію, допомогти собі його пережити. І одного разу, через може бути півроку, мені здалося, що все позаду, шторм ущух, все осмислено, до мене повертається колишня легкість, нарешті, все скінчено. Оманлива надія. я помилявся: варто було випити трохи більше келиха вина, і я знову зривався — тепер уже не в біль, а в лють, звинувачуючи тебе і тільки тебе в тому, що сталося, що залишила мене, що зрадила, зникнувши безповоротно так і не попрощавшись. і поверталися колишні "навіщо?", "для чого все це?", безпорадність і пустота ", — пише Дмитро.

На закінчення свого листа телеведучий безпосередньо звертається до своєї коханої Жанні: "Пройшов рік. Полягали біль, розгубленість, страх, злість. Мені здається, що це позаду. Я знайшов сили відштовхнутися, залишивши дно десь далеко піді мною. Почав задавати собі питання про майбутнє, будувати плани, задумався нарешті про те, чого хочу. Я більше не живу минулим. І тільки іноді, в найнесподіваніші моменти розумію, як мені не вистачає тебе. як шкода, що зараз тебе немає поруч. Я розповідаю про тебе синові , а він уважно слухає. він знає твій голос, знає твоє обличчя і посмішку. а я дізнаюся в ньому тебе, в дрібницях, в повороті голови, в кінчиках пальців, сміху. і від цього твердо знаю, що любов жива без присутності. Вона просто є ".

39_main