Новини про зірок
Подобається

19-річна дочка Віторгана розповіла про Собчак (ФОТО)

15/06/2016     Автор: admin
19-річна дочка Віторгана розповіла про Собчак (ФОТО)

Дівчина вважає, що вони з Ксенією схожі.

Нещодавно актор Максим Віторган разом зі своєю 19-річною донькою Поліною побував на фестивалі «Рух»: він був членом журі, вона — учасницею огляду. Фото актор розмістив в Instagram, повідомляє Корупція.Стар

Хоча дружина Віторгана, Ксенія Собчак, не приїхала на фестиваль підтримати Поліну, однак юна спадкоємиця акторської династії зізналася, що у неї з телеведучою відносини чудові. За словами Поліни, вони з Ксенією навіть чимось схожі.     

«Я іноді помічаю схожі моменти. Я добре до неї ставлюся, вона дуже розумна і цікава. І любить працювати, чому мені у неї можна повчитися», — розповіла Поліна.

gcjyf

"Дожив! З гостею фестивалю, учасницею церемонії відкриття і закриття, а також програми короткометражного кіно і пілотних серій серіалів, кровинушкою своєю", — підписав фото Віторган. Нагадаємо, Поліна Віторган пішла по стопах батька і дідуся: вона — актриса. Влітку Поліна вчилася в кіношколі у США. 

19-річна дівчина — дочка Максима Віторгана від шлюбу з актрисою Вікторією Верберг. Також перша дружина народила акторові сина Данила. Собчак і Віторган одружені більше трьох років.