Зірка тижня
Подобається

Помер виконавець ролі Альфа (ВІДЕО)

14/06/2016     Автор: admin
Помер виконавець ролі Альфа (ВІДЕО)

Цирковий артист Міхай Месарош, який зіграв інопланетянина на прізвисько Альф в однойменному телесеріалі кінця 1980-х років, помер в США у віці 76 років.

Як повідомив журналістам менеджер артиста Денніс Варга, кілька днів тому Месароша екстрено госпіталізували після того, як його знайшли без свідомості у себе вдома, повідомляє Корупція.Стар

Близько тижня актор перебував в комі, а потім помер, не приходячи до тями. Безпосередню причину смерті Варга, який товаришував з актором з 1974 року, називати не став.

Відомо, що в останні роки життя Месарош тяжко хворів і не працював. Варзі довелося почати краудфандінговую кампанію, щоб зібрати кошти на похорон і оплату медичних рахунків.
Міхай Месарош народився в Угорщині в 1939 році. У дорослому віці його зростання становило всього 83 сантиметри, за що його прозвали "найменшою людиною в світі".

У 1970-х роках Месарош влаштувався працювати в цирк, а в кінці 1980-х років його покликали виконати головну роль в телесеріалі "Альф".
Месарош грав рудого інопланетянина Гордона Шамвей, що прилетів із загиблою планети Мелмак до Каліфорнії, де його прихистила родина Таннерів.
Члени сім'ї прозвали інопланетянина Альфом (від англійського Alien Life Form — "інопланетна форма життя") і намагалися його адаптувати до земного життя, але не завжди успішно.

За сценарієм Альф, незважаючи на солідний вік (229 років), був на зріст з дитини. Так як комп'ютерна графіка тоді не була широко поширена, на його роль знайшли справжнього актора.
Всі 102 серії, які тривав серіал, Месарош з'являвся в костюмі свого покритого довгою рудою шерстю персонажа. Його справжнього обличчя багато шанувальників серіалу ніколи не бачили.