Олена Темнікова натякнула на швидке поповнення в родині (ФОТО)

14/06/2016     Автор: admin
Олена Темнікова натякнула на швидке поповнення в родині (ФОТО)

Олена Темнікова вже другий рік одружена з бізнесменом Дмитром Сергєєвим. Улюблений чоловік зірки оточив її турботою. Він веде всі справи співачки, розвиває її лейбл і допомагає їй у всьому. Подружжя проводять разом майже 24 години на добу — на роботі і вдома.

Артистку це анітрохи не бентежить. Навпаки, вона мріє про те, щоб в майбутньому сім'я тільки расшірялась.Дочері Олени та Дмитра скоро виповниться півтора року. Темників намагається поєднувати материнські обов'язки і роботу над новими проектами. Весь вільний час вона присвячує маленькій Сашеньке. І зовсім скоро, можливо, на світ з'явиться друга дитина зірки. «Саші потрібен братик або сестричка. Думаю, в наступному році вже будемо планувати. Сподіваюся, дочка не стане ревнувати. Мріємо залишатися дітьми в душі. Зараз ми хочемо радіти звичайним життєвим цінностям. Більше проводити часу з близькими, друзями, родиною », — говорить співачка, повідомляє Корупція.Стар

Навіть невелика розлука з чоловіком викликає у темників смуток. Співачка відчуває, як їй не вистачає коханої людини. На думку зірки, вони з чоловіком належать один одному емоційно і фізично. «Я без чоловіка божеволію! Задихаюся буквально, мені повітря не вистачає. Я не сплю ночами, коли він летить на кілька днів у справах, — часом бувають часи, коли таких поїздок багато. Ці дні перетворюються в повільні, важкі секунди, які начебто молоточками б'ють по моїй голові. Навіть страшно трохи », — зізнається Темнікова.

Після народження дочки в березні позаминулого року зірка і відкрила для себе чоловіка Дмитра з нового боку. Сергєєв не тільки піклується про доньку, а й готовий заради неї на все. Папа балує Сашеньку і знайомить її з великим світом. Мама, в свою чергу, намагається бути суворішим до малятку, щоб та росла вихованою дівчинкою. «Я ласкава мама — не лаяти, а відриваю. Саша з самого раннього віку вже знає слова «ні», «не можна». Коли я говорю з нею суворим голосом, вона не намагається мені протистояти. Нещодавно ми стали займатися вдома за програмами раннього розвитку, — ділиться Олена в інтерв'ю журналу «Hello!». — Можу сказати, що за півтора місяця у нас колосальні успіхи. Деякі вправи їй дуже подобаються, вона сміється, регоче і чекає їх, правда, донька досить байдужа до математики. На відміну від мене".

wpid-httpn1s1.starhit.rua35a12a35a12476a93dde55962a2b05e162f3e600x600_0xc0a8399a_16853644681465897211.png