Новини про зірок
Подобається

Волочкова всілася на шпагат на даху (ФОТО)

13/06/2016     Автор: admin
Волочкова всілася на шпагат на даху (ФОТО)

Анастасія Волочкова у свої 40 років не перестає дивувати прихильників власними неординарними, а часто й далекими від скромних знімками. Вистачає "матеріалу" для пліток і тим, хто балерину недолюблює.

На одному з останніх фото, яке Настя виклала у своєму мікроблозі в Instagram, балерина позує, всівшись на шпагат на дах білого лімузину, повідомляє Корупція.Стар

Епатажна зірка радісно посміхається людині, котра її фотографує. На знімку вона одягнена у суцільний білий купальник з блакитними вставками.

У підписі до світлини балерина побідкалася, що її ноги не такі довгі, як цей лімузин.

Повідомляється, що знімок зроблений у день від'їзду балерини з Едельвейсу та Кувандику, де вона перебувала на гастролях.

Найскандальнішими знімками, якими балерина умудрилася прославитися далеко за межами Росії, стала фотосесія на Мальдівах, де балерина відпочивала у 2011 році. Там вона позувала у прозорих туніках, а на деяких фото її інтимні місця прикривало тільки каміння. Всі фото артистка потім виклала на загальний огляд на свій сторінці в мережі. Як зізнавалася потім сама Волочкова, на такий крок вона пішла "назло" папарацці. Також вона хотіла всім довести, що соромитися їй абсолютно немає чого.

5b11f48dcce4dcc03bbb1f5f77557db8