Зіркові скандали
Подобається

Ольга Фреймут вперше відсторонила директора ресторану від обов’язків (ФОТО)

13/06/2016     Автор: admin
Ольга Фреймут вперше відсторонила директора ресторану від обов’язків (ФОТО)

9307c9d2c10baf6eb2c49608072f9e7f

Ольга Фреймут, яка нещодавно народила дитину, не взяла декретну відпустку, і продовжує працювати на телебаченні. Зараз телеведуча працює над проектом «На ножах» разом з напарником відомим ресторатором Дмитром Борисовим. Сьомий випуск шоу дуже шокував глядачів рішеннями експертів.

Ольга і Дмитро були змушені усунути від обов'язків директора ресторану «Конто», розташованого недалеко від метро «Дарниця». Все почалося з того, що сам заклад потрапило в руки до трьом жінкам: матері і двом її дочкам. Замість того, щоб відновлювати нормальну роботу кафе, між керуючими постійно відбуваються скандали, сварки і непорозуміння, повідомляє Корупція.Стар

Більш того, жінки не намагаються з'ясовувати стосунки між собою в місцях, де їх не чують і не бачать. Навпаки, прямо перед гостями закладу вони б'ють склянки і кричать один на одного, на що Фреймут відреагувала: «Я прошу не вживати грубих слів, а бити склянки у відвідувачів вашого закладу — це взагалі неприпустимо!».

В результаті телеведуча була змушена відсторонити головного директора від діяльності, надавши можливість двом керівникам впоратися із завданням. Однак і це не поліпшило ситуацію.

Чи зможе допомогти Дмитро Борисов і Ольга Фреймут «Конто» глядачі можуть дізнатися в кінці сюжету останнього випуску «На ножах».

574ecc9331eb2