Новини про зірок
Подобається

Микола Басков з нареченою шокували старомодними нарядами на червоній доріжці (ФОТО)

13/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Микола Басков з нареченою шокували старомодними нарядами на червоній доріжці (ФОТО)

Образи знаменитостей були дуже перевантажені різними деталями

У Росії пройшла музична премія, яку вела вагітна Ксенія Собчак і Максим Галкін.
За словами першої, одяг співака Миколи Баскова, який був номінований на звання найкращого виконавця, нагадув костюм жука-пожежника, передає Корупція.Стар

Микола Басков для заходу обрав червоно-чорне вбрання, який виглядав безглуздо і старомодно: червоні штани з незрозумілими защипами на щиколотці, червоний піджак, щедро розшитий камінням і з чорними лацканами, чорного кольору сорочка зі стоячим коміром. Завершив свій дивний образ співак червоними блискучими кросівками з чорними і білими смужками.

Мало того, що Басков сам вибрав незрозумілий образ, так і його наречена Софія Кальчева, здивувала вибором сукні.

Худорлява красуня вирядилася в блискучу сукню в тон піджака Баскова. При цьому ліф її вбрання виконаний в чорному кольорі, швидше, що б бути в одному стилі зі своїм нареченим. І все б нічого, але образ вона вирішила доповнити чорними колготами з вишивкою і туфлями теж з вишивкою.

"Дуже дякую модельєру за наші костюми! Спасибі хлопцям за кропітку роботу! Я бачила як ваша команда розшивала кожну квіточку на панчішці, клеїли кожен камінчик на плаття! Яка ж це виснажлива праця! Спасибі вам величезне", – підписала вона спільний знімок з червоної доріжки.

Незважаючи на те, що образи знаменитостей були дуже перевантажені різними деталями, шанувальники закидали їх компліментами і лайками.

 

 

 

#l#me#премия#музтв#girl#boy#party#красная#дорожка#София#Николай

Фото опубликовано Софи! Кальчева-Баскова (@sofikalcheva)

 

 

 

С неповторимой @gagara1987

Фото опубликовано Софи! Кальчева-Баскова (@sofikalcheva)